Det finns också enkla sätt att träna hemma utan utrustning. Dessa hemövningar kan integreras hela dagen på jobbet eller hemma för att hålla dig i form.

Yoga – Om du aldrig har gått en yogakurs tidigare, ta en. När du lär dig att göra yoga kan du göra det var som helst. Yoga är en bra träning hemma som förbättrar din hållning, flexibilitet samt stärker och tonar din kropp. Även om du bara gör en solhälsning i 20 minuter, arbetar du med alla musklerna i kroppen.

Väggsatser – Väggsits är en enkel hemövning som du kan göra för att stärka benen och få en extraförmåga uppåt. För att sätta en vägg på rätt sätt låtsas du helt enkelt att du sitter i en stol mot väggen. Försök att hålla knäna i 90 graders vinklar om du kan, och håll dina armar mot väggen också för att förhindra fusk.

Abductors / Adductors – Dessa muskler inkluderar dina inre och yttre lår och är ansvariga för att flytta dina ben bort och in i kroppen. En enkel abductor / adductor-övning som du kan göra hemma är att lyfta benet ut till sidan så högt du kan och sedan föra det ner igen. Försök att göra denna övning så att du tar med benet tillbaka till sidan precis innan det rör vid marken. Om du behöver hjälp med att balansera, prova att hålla en vägg eller en dörröppning. Försök att inte lita på vägg- eller dörrkarmen för mycket eftersom balansering gör ingrepp i magmusklerna och ger dig extra fördelar med träningen.

Tips på tårna / kalven stiger – Är en enkel hemövning du kan göra när du bara går runt i huset. Börja bara gå på tupparna eller stiga kontinuerligt på tuttårna. Denna övning hjälper till att tona dina kalvar, vilket ger dig fina välformade ben.

Av Chris

Relaterat inlägg

Lämna ett svar