Valutor:
Sverige

Frakt & Retur

Leveransmetoder
När vi har fått din betalning, ska vi antas över hela världen vid EMS inom 2-3 affärsdagar för leverans av dina varor, leveransadressen frakten väntas under 5-7 arbetsdagar att komma fram till vänster.

Återbetalningspolicy
Vi tillåter bara en fullständig återbetalning för objekt som har problem som orsakas av oss som, om paketet ingår inte alla tillbehör och delar det levereras, kostnaden för tillbehör och reservdelar från den totala produktpriset kommer att dras och kan bara teckningsoption en partiell återbetalning, om du av någon anledning behöver ändra storlek, färg, eller bidraget under på grund av "Till skillnad från", leveranskostnaden för hela är produktpriset kommer att dras.

Återgång politik
Retur eller utbyten är tillåtna, under förutsättning att kunden köpte produkten via hemsidan och det är inom 30 dagar från dagen för mottagandet. Vänligen kontakta oss.

Navigering
De angivna priser är exklusive porto och förpackningskostnader. Dessa beräknas automatiskt i orderprocessen. Separat märkt på objekt som levereras med spedition på grund av deras skrymmande eller vikt (brutto poster) debiteras en fraktavgift. Tullar och skatter för leveranser betalas av köparen och inte ingår i köpeskillingen eller fraktkostnader.

Annullera beställningen
Om du vill avboka din beställning, måste du kontakta vår online kundservice eller maila oss omedelbart. De flesta beställningar skickas inom 1-3 dagar från orderdatum. Frakt Beställningar kan inte avbrytas. Avbokning förfrågningar efter beställningen har skickats behandlas i enlighet med vår returpolicy.

Vi brinner för gymnastikskor, och ständigt sträva efter att få det bästa urvalet tillgängliga överallt - inklusive sneakers, begränsade upplagor, retroklassiker och livsstilar.
Hem |   Alla produkter |   Frakt & returer |   Sekretess |   Kontakta oss |   Karta över butiken
Copyright © 2020 http://www.rattdirekt.se. Powered by billiga sneakers
Du har IP-adress: 34.229.131.116     new balance skor