Valutor:
Sverige

Sekretesspolicy

Insamling av personlig information
Vi kommer att be dig när vi behöver information som identifierar dig personligen eller tillåter oss att kontakta dig direkt (personuppgifter).

Vi kan be om personlig information när du köper en produkt, deltar i en tävling, begära en tjänst, fylla i en enkät, prenumerera på en nyhet, eller delta i någon annan aktivitet på vår webbplats. I samband med dessa aktiviteter, kan vi be dig om kontaktuppgifter såsom namn, telefonnummer och e-postadress.

När du besöker vår hemsida, samlar vi standardinformation om din hårdvara och mjukvara som din IP-adresser, typ av webbläsare, operativsystem, sidor besökte på vår sida, med hänvisning och utgångssidor, samt datum och tider för besöken.

Användning av personuppgifter
Vi kommer att hålla all information som samlas in från dig på denna webbplats strikt konfidentiell och vi kommer inte att sälja, hyra, handel eller på annat sätt dela din personliga information med tredje part för deras marknadsföringssyfte utan din tillåtelse.

Vi kommer att använda den personliga information du ger oss för att uppfylla de tjänster och tillhandahålla de produkter som du begär av oss. Detta kan inkludera att skicka information som du har begärt, eller kontakta dig om produkter och tjänster som du har köpt.

Vi kontrakt ibland med andra företag för att tillhandahålla tjänster såsom förpackningar och utskick information svara på användarnas frågor eller behandla kreditkortstransaktioner. Vi kommer endast att ge dessa parter med den information de behöver för att utföra sina tjänster, kommer de förbjuds att använda den information vi tillhandahåller för något annat syfte och vi kommer att kräva dem att hålla syftet med denna integritetspolicy.

Vi kan lämna ut dina personuppgifter när vi anser att det krävs enligt lag eller juridisk process och för att skydda och försvara våra rättigheter och intressen och rättigheter och intressen hos våra dotterbolag, leverantörer eller användare. Vi förbehåller oss också rätten att anmäla till brottsbekämpande organ alla aktiviteter som vi i god tro anser vara olagligt. Vi kan släppa vissa personuppgifter när vi anser att en sådan frisättning är nödvändigt för att upprätthålla eller tillämpa dessa villkor eller för att skydda rättigheter, egendom och säkerhet för andra och oss själva.

Säkerhet
Vår webbplats använder Industry Standard Secure Sockets Layer (SSL) kryptering på alla webbsidor där personuppgifter krävs. Denna krypteringsteknik Skyddar Ditt namn, adress och kreditkortsnummer under Data Transport. Vi visar stolt Verified Säker Seal - Vår webbplats har skannats med hjälp av kontroll Scan Verifierad Secure Vulnerability Scanner för över 11000 sårbarheter. Den här webbplatsen är testas varje vecka och On Demand vill Pass FBI / SANS Internet Security Test.

Vi brinner för gymnastikskor, och ständigt sträva efter att få det bästa urvalet tillgängliga överallt - inklusive sneakers, begränsade upplagor, retroklassiker och livsstilar.
Hem |   Alla produkter |   Frakt & returer |   Sekretess |   Kontakta oss |   Karta över butiken
Copyright © 2020 http://www.rattdirekt.se. Powered by billiga sneakers
Du har IP-adress: 34.229.131.116     new balance skor