Ibland är de bästa gåvorna i livet verkligen gratis. Om du försöker lista ut vad du ska ge mannen i ditt liv som verkar ha allt, eller kanske bara vill hitta den perfekta gåvan som visar att du verkligen bryr dig utan att spendera en arm och ett ben, överväg följande idéer som inte kommer att ställa dig tillbaka för långt ekonomiskt.

Massage

Vilken man älskar inte en bra massage, eller bara en härlig rygg-genomgång? Ge honom 30 minuter av din tid, och skapa en speciell lugnande miljö med humörmusik och ljus medan du masserar hans ömma muskler. Om det inte är ett alternativ kan du överväga ett presentkort till ett spa där han kan få den ultimata avkopplande behandlingen och en professionell massage.

Hemlagade kakor

Det finns få män som kan motstå lockelsen av bra hemmagjorda kakor, och om de är färska från ugnen är det ännu bättre. Chokladflarn, havregryn-russin, jordnötssmör, kakor kan vara vägen till många mäns hjärta! Knyt fast ett gåvokort som lyder något i stil med ”Du är kakorna till min mjölk,” för att lägga till en romantisk (och tramsig) liten twist.

Dina talanger

Oavsett om du är författare, konstnär, fotograf eller har några andra kreativa färdigheter eller talanger, överväg att få användning för dem genom att skapa en mycket personlig och omtänksam gåva. Överväg att göra en vacker målning, skriva en dikt, eller om du gillar pyssel, skapa ett fotocollage vilket blir en underbar gåva.

Presentkorgar

För män, kan du förutom traditionell choklad lägga till frukt, sportgrejer, cigarrer, elcigg , XQS snus, matlagnings- och grillgrejer och på så vis skapa presentkorgar för att möta deras smak.

En dag

Om mannen i ditt liv är upptagen med att arbeta under veckan och tillbringar en stor del av helgen med hushållssysslor, överväg att ge honom en dag, eller helg, för sig själv att göra vad han vill. Det inkluderar att slappa på soffan hela dagen och titta på sport eller spela tv-spel – låt honom göra det han älskar utan att bli störd. Det är en gåva han kommer att uppskatta, och minnas i flera år.

Biljetter till matchen

Om du inte älskar sport, och han gör det, överväg att ge honom biljetter till en mach. Om han inte har någon annan att gå med, använd den andra biljetten och försöka följa med i det roliga medan ni hejar på hans favoritlag. Om han har en vän eller kollega som skulle uppskatta att gå mer än du blir det är en extra speciell gåva om du låter honom spendera lite tid ute med killarna.

Av Chris

Lämna ett svar