Dag en av din lågkolhydratplan bör verkligen börja med några fasta beslut. Först bestämmer du dig för att gå ner i vikt naturligtvis, och för det andra bestämmer du dig för att gå med en lågkolhydratplan för att uppnå den viktminskningen. Men nästa gång måste du välja vilken lågkolhydratplan du tänker följa. Tre populära inkluderar Atkins low carb diet plan, South Beach low carb diet plan och The Glycemic Index low carb diet plan.

Oavsett vilken plan du väljer är målet att sänka ditt dagliga intag av kolhydrater och börja verkligen förlora lite av den extra vikt och fett som din kropp har hållit på. Så på dag ett, bestäm dig vilken lågkolhydratplan du ska följa och bekanta dig med hur den låga kolhydratdietplanen fungerar specifikt.

Dag två av din lågkolhydratplan kommer att involvera planering och förberedelser. Först måste du rensa ut dina skåp, skafferi, kyl och frys. Kasta ut eller ge bort alla livsmedel med högt kolhydrater, med högt sockerinnehåll som du inte äter med din diet med lågkolhydratdiet.

De flesta lågkolhydratdietplaner tillåter inte att du har vissa livsmedel under den första veckan eller två på planen, men du kan gradvis lägga till dessa livsmedel senare. Så du kan komma att bli av med livsmedel du har just nu som inte är alltför höga i kolhydrater, men som ännu inte är tillåtna för att börja din lågkolhydratplan. Fortvivla dock inte … många av dessa livsmedel kommer att läggas tillbaka under de närmaste veckorna.

Nästa kommer du att göra en lista över vad du ska äta åtminstone nästa vecka. Inkludera måltider, snacks och vätskor och skapa sedan en inköpslista för alla dessa artiklar. Sist men inte minst går du till butiken och köper alla livsmedel på listan.

Genom att ta dessa steg hjälper du komma igång direkt med den låga kolhydrater diet plan du väljer, och det kommer att hjälpa dig att hålla sig till rätt riktlinjer och instruktioner för den planen också.

Av Chris

Lämna ett svar